Over ons

Welkom op ons platform!

Wij, bij Black Deer Gadgets & Accessoires, hebben een enorme liefde voor handige en unieke gadgets en accessoires. Wat ons altijd opviel was dat gadgets en accessoires van goede kwaliteit erg duur kunnen zijn en dat de goedkope varianten hiervan vaak een erg slechte kwaliteit hebben. Met dit in ons achterhoofd zijn wij blackdeergadgets.com gestart. Dit moet een platform vormen met zowel gadgets en accessoires met een goede prijs-kwaliteit verhouding, als blogposts, artikelen en input vanuit onze volgers. Hiermee willen wij een compleet platform aanbieden voor alle liefhebbers van gadgets en accessoires.

Door slim in te kopen proberen wij ons aanbod betaalbaar te houden voor iedereen. Dit zorgt er ook voor dat ons aanbod van tijd tot tijd kan variëren. Dit biedt onze volgers de mogelijkheid om aan unieke items te kunnen komen. Door onze afspraken met leveranciers kunnen wij deze items binnen 7 werkdagen leveren zonder daar verzendkosten voor te vragen, en dat door heel Nederland! Onze voorwaarden voor verzending buiten Nederland is hier te vinden.

Tenslotte geloven wij bij Black Deer niet in het concept van traditionele webshops. Wij geloven in samenwerking en het delen van de passie voor gadgets en accessoires. Wij staan altijd open voor feedback, suggesties en vragen van onze volgers. Zelfs het schrijven van blogposts voor op ons platform is mogelijk! Twijfel dus niet om ons een berichtje te sturen via ons emailadres of de chatfunctie op onze website.

Samen kunnen we een platform creëren die voor iedereen een voordeel oplevert!

Het Black Deer Team