Wat is de ideale rugzak?

Geplaatst door Black Deer Company op

Het vinden van jouw ideale rugzak kan erg lastig zijn, helemaal als je het grote aantal rugzakken ziet die worden aangeboden op verschillende webshops. Vooral wanneer jij jouw rugzak gebruikt voor je werk- of schoolleven is het erg belangrijk om een passende uitvoering te vinden. Hieronder wordt telkens per categorie een rugzak uitgelicht.

School en werk

De Ruigor Icon 47 is een degelijke rugzak die bedoeld is voor dagelijks gebruik. Met een volume van 30 liter is er voldoende plaats voor al je spullen. Laptops met een afmeting van maximaal 15.6 inches passen met gemak in deze rugzakken die ook nog eens bestaan uit gestoffeerde compartimenten voor extra bescherming van je spullen! De rugzakken zijn zo ontworpen dat ze comfortabel zitten, dit is erg handig voor eventuele fietsritten naar je school of werk.

De Ruigor Icon 47 is de ideale rugzak voor scholieren, studenten en mensen met een laptop

Sport en outdoor

Voor mensen met een actievere levensstijl is de Ruigor active 66 de ideale rugzak. Deze rugzak bestaat uit materiaal dat bestand is tegen zweet en water. De rugzak blijft dus mooi, fris en beschermt je spullen tegen waterschade! De rugzak bestaat uit verschillende vakken zodat jij jouw spullen georganiseerd kunt opbergen, zelfs laptops tot 15.6 inches passen moeiteloos in de Ruigor active 66!

De Ruigor active 66 rugzak is ideaal voor mensen met een sportieve levensstijl

Reizen

De Ruigor city 38 rugzak is uitermate geschikt voor mensen die veel reizen. De rugzak heeft in simpele uitstraling van buiten, maar een voortreffelijke uitstraling van binnen. Het compacte formaat neemt minder ruimte in beslag dan traditionele rugzakken, maar de uitstekende indeling heeft ruimte genoeg voor al je spullen. De rugzak heeft verborgen ritsen vakken om diefstal moeilijker te maken. Maar dat is nog niet alles! De rugzak beschikt ook nog over een strook om over de hendel van je koffer te trekken. Op deze manier zit je rugzak veilig vast aan je koffer, veilig en gemakkelijk!

De Ruigor city 38 heeft alles wat een reiziger nodig heeft

Elke rugzak heeft dus iets specifieks te bieden voor verschillende doeleinden. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt waarvoor jij je rugzak precies nodig hebt. Deze 3 rugzakken zijn enkel 3 uitgelichte voorbeelden per categorie. Bij Black Deer hebben we voor iedere categorie meerdere uitvoeringen, zodat er voor iedere smaak de ideale rugzak te vinden is! Neem zelf maar eens een kijkje in onze rugzakken collectie.

Het Black Deer Team


Deel dit berichtNieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.