Moet ik onderhoud uitvoeren aan mijn rugzak of tas?

Geplaatst door Black Deer Company op

Wanneer je een rugzak dagelijks gebruikt onder verschillende weersomstandigheden krijgt deze natuurlijk heel wat te verduren. Dit is niet erg, hier zijn ze immers voor gemaakt. Wil je jouw rugzak echter voor jaren functioneel en netjes houden dan zul je er zelf ook wat onderhoud aan moeten plegen. Dit stelt niet bijzonder veel voor, maar is wel noodzakelijk om jarenlang plezier te hebben van je rugzak.

Ruigor

De rugzakken van Black Deer zijn allen van het merk Ruigor. Dit merk staat voor Zwitsers vakmanschap en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De rugzakken die zij produceren worden van hoogwaardig waterafstotend polyester gemaakt, dat bestand is tegen de meest heftige weersomstandigheden. Het materiaal van deze rugzakken beschermt jouw rugzak, en de spullen die erin zitten, dus al voor het grootste gedeelte tegen vuil en vocht. 

Onderhoud van je rugzak

Ondanks het vuil- en waterafstotende materiaal van de rugzakken blijft onderhoud noodzakelijk om een zo hoog mogelijke levensduur te garanderen. Hierbij moet je de volgende punten in acht nemen:

- Stop je rugzak nooit in de wasmachine!

- Borstel en klop droog vuil uit je rugzak

- Maak je rugzak schoon met lauw water en zachte zeep

- Laat je rugzak rustig en natuurlijk drogen

- Berg je rugzak op een correcte manier op

Wil je exact weten wat er bij dit onderhoudsproces komt kijken? Lees dan eens onze blog over het onderhouden van rugzakken en tassen of bezoek de site van bergwijzer.

Het Black Deer Team


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.